Επαγγελματικό σύστημα φίλτρου - αποσκληρυντή μίας χρήσης, τεχνολογίας SQC™, τριπλής ενέργειας 3 micron, ειδικά για μηχανές espresso. Καινοτόμος τεχνολογία τεσσάρων ρητινών που εκτοξεύει την απόδοση του αποσκληρυντή που δεν επηρεάζει το pH! Περιλαμβάνει εσωτερικό bypass, που εμπλουτίζει με την κατάλληλη ποσότητα σκληρότητας, για την παραγωγή της κρέμας (καϊμάκι) του καφέ.
Το 98% του καφέ, αποτελείται από νερό. Είναι κοινό μυστικό λοιπόν, ότι η ποιότητα του νερού είναι το βασικό συστατικό του καλού espresso - cappuccino. Η κατάλληλη ποσότητα αλάτων και το pH, είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα των αφεψημάτων. Επίσης στατιστικά το 80% των βλαβών στις μηχανές espresso προέρχεται από επικαθίσεις μεταλλικών αλάτων στα εξαρτήματα που έρχονται σε επαφή με το σκληρό νερό του δικτύου. Οι αντιστάσεις, οι θερμοστάτες, τα μπεκ, τα φλοτέρ, οι σωληνώσεις, οι ηλεκτροβάνες και τα μπόιλερ είναι τα πλέον ευπαθή στα άλατα του σκληρού νερού.